Adhesions a l'Agenda 21 de la cultura

Un creixent nombre de ciutats i governs locals del món sencer ha aprovat l'Agenda 21 de la cultura en les seves instàncies de govern. L'adhesió revesteix d'una gran importància, local i global: una ciutat expressa el compromís amb els seus habitants per aconseguir que la cultura sigui una dimensió clau en les seves polítiques urbanes, i mostra, també, la voluntat de solidaritat i cooperació amb les ciutats i els governs locals del món.

cov-list              Llista de ciutats, governs locals i organitzacions, a data 1 de febrer de 2012.
     
cover-map  

Mapa de la ciutat imaginària de l'Agenda 21 de la cultura.

En aquest mapa apareixen les ciutats i els governs locals, així com les organitzacions i institucions nacionals i internacionals que han recolzat o han difós l'Agenda 21 de la cultura (segons llista de l'1 d'abril de 2009).

     
adop cover spa   Si desitgen adherir-se a l'Agenda 21 de la cultura, els proposem que considerin el model següent, i ho adaptin a les seves circumstàncies locals.

RT @uclg_org: Líderes y expertos en cultura de todo el mundo se reunirán para debatir la cultura como cuarto pilar del dsrll sostenible #Je

agenda21culture agenda21culture

UCLG-MEWA Kültür Komitesi Toplantısı ,UCLG Kültür Komitesi Sorumlusu Jordi Pascual 'ın Skype üzerinden sunumu ile devam ediyor.

agenda21culture agenda21culture

RT @uclg_mewa: İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UCLG-MEWA Kültür Komitesi Başkanı seçildi. UCLG-MEWA olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesini…

agenda21culture agenda21culture